Kategorier
Nyheder | september 6, 2018

Udvidelse af FIU-Ligestillings partnerskab!

Af FIU Ligestilling

I forbindelse med at hovedorganisationerne FTF og LO har fusioneret fra 2019, er FIU-Ligestillings partnerskab mellem de tre fagforbund 3F, Serviceforbundet og Dansk Metal nu blevet udvidet, da Dansk Sygeplejeråd også har valgt at indtræde i samarbejdet.

FIU-Ligestilling, Fagbevægelsens Interne Uddannelser – Ligestilling, udbyder uddannelser primært til fagbevægelsens tillidsvalgte med henblik på at skabe øget ligestilling på arbejdsmarkedet, internt i fagbevægelsen og i det omgivende samfund.

Der udvikles, planlægges og gennemføres aktiviteter, der klæder tillidsvalgte og medlemmer på til at varetage og udvikle deres jobfunktioner og tillidshverv på baggrund af viden om køn og kulturforståelse. FIU-Ligestilling arbejder især med køn og etnisk ligestilling, men også diskrimination på baggrund af handicap, religion, alder og seksualitet er også fokusområder.

Vi er derfor glade for og stolte af at endnu en organisation har valgt at tage en mere aktiv del i Ligestillingsarbejdet og ser frem til endnu flere tiltag indenfor ligestillingsområdet.

I kan løbende følge med i partnerskabets arrangementer, tiltag og fokusområder på vores hjemmeside: www.fiu-ligestilling.dk

fiu logo
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72