Kategorier
Nyheder | februar 28, 2018

Status på mentorordningen: Gør en forskel for en flygtning – og den danske model

Af FIU Ligestilling

Det seneste års tid har FIU-Ligestilling, i samarbejde med Foreningen Nydansker og AOF, arbejdet intenst på mentorordningen ”Gør en forskel for en flygtning”, hvor formålet er at hjælpe flygtninge ind på det danske arbejdsmarked, under ordentlige forhold.

Projektet har nu været i gang i et års tid, og har allerede flere succeshistorier.
På landsbasis har ordningen pt 127 tilmeldte mentorer, 62 matchet mentor- og menteeforhold, og flere afsluttede mentorskaber, hvor mentee er kommet videre i skoleforløb, praktik eller arbejde. I øjeblikket har vi samarbejde med 13 kommuner i forhold til udbredelse af projektet.

Formålet med projektet er at bringe flygtninge der kommer til Danmark tættere på arbejdsmarkedet, med en forståelse for, hvordan arbejdspladskulturen fungerer i Danmark.

I 2018 startede projektet op i Esbjerg og Varde, og er nu også kommet til Hjørring. Vi afholder derfor mentoruddannelse i Hjørring d. 26. marts fra 16.30-20.30.
Læs mere og tilmeld dig her: https://fiu-ligestilling.dk/mentoruddannelse-i-hjoerring/

Vi håber stadig på, at flere og flere har lyst til at være en del af vores mentorkorps, og bidrage til at gøre en forskel. Hvis du har spørgsmål eller kunne du tænke dig at vide mere, kan du altid kontakte os. I mellemtiden kan du læse mere her.

Nyt gør en forskel
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72