Kategorier
Nyheder | april 5, 2018

Status på mentorordningen “Gør en forskel for en flygtning – og den danske model”

Af FIU Ligestilling

FIU-Ligestillings mentorordning udvider igen med nye kommuner!
Mentorprojektet “Gør en forskel for en flygtning” er igen blevet udvidet med ikke bare én eller to, men hele tre nye kommuner. Nu starter projektet også op i Viborg, Kolding og Nordfyn.
Engagerede lokale fagforeninger i de tre kommuner bakker op om projektet, og derfor inviterer FIU-Ligestilling med deres hjælp til to hyggelige aftener i hver kommune, hvor du som tillidsvalgt eller medlem af et LO-forbund kan høre mere om mentorordningen.

FIU-Ligestillings mentorordning skal hjælpe flygtninge med at komme tættere på job og uddannelse med ordnede vilkår.
Ideen er at man som faglig mentor deler sit netværk og sin viden om  arbejdsmarkedet, løn- og arbejdsvilkår med en flygtning.

På fyraftensmøderne vil vi orientere om mentorordningen, og hvad det indebærer at være mentor. Der vil være mulighed for at møde andre mentorer og for at stille spørgsmål og evt. tilmelde sig som mentor. Efter fyraftensmødet afholder vi ligeledes en mentoruddannelse af ca. 4 timers varighed, hvor du klædes på til mentorarbejdet.

Der vil udover viden om mentorskab samt faglig sparring med andre medlemmer, blive serveret et let måltid mad og en vand eller øl ved begge møder.

Nyt gør en forskel

Læs mere om arrangementerne her:
Viborg d. 5. april 2018
Nordfyn d. 9. april 2018
Kolding d. 11. april 2018

Mentorordningen har på nuværende tidspunkt opnået 60 succesfulde match, hvoraf 10 allerede er afsluttet. 137 engagerede fagforeningsmedlemmer har meldt sig til ordningen, og vi kunne ikke gøre det uden jer!
Det er en fornøjelse at se så mange ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel.
Er du endnu ikke tilmeldt FIU-Ligestillingsmentorordning, men har fået vækket din nysgerrighed, kan du læse mere om projektet på FIU-Ligestillings hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig.

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72