Kategorier
Nyheder | maj 1, 2018

Nyt tilbud om LGBT-workshop på arbejdspladsen

Af FIU Ligestilling

Rainbow_flag_and_blue_skies

Alle arbejdspladser har en kultur med normer og uskrevne regler, som er afgørende for hvem der trives og let passer ind på arbejdspladsen. Mange tillidsvalgte vil gerne sikre at arbejdspladskulturen på deres arbejdsplads også er inkluderende for LGBT+ kollegaerne, men ved ikke hvad der skal til, og mangler værktøjer til, hvad de kan gøre.

FIU-Ligestilling tilbyder nu afdelinger, faglige netværk og andre en workshop., hvor 1-2 højt kvalificerede undervisere, på en lidt anderledes og sjov måde, underviser deltagerne i, hvad de helt konkret kan gøre, for at kulturen og normerne på arbejdspladsen er inkluderende for LGBT+ personer.

Praktisk fungerer det på den måde at FIU-Ligestilling leverer underviseren og dækker udgifter til forplejning, og afdelingen/netværket lægger hus til og opreklamerer arrangementet. Målgruppen er tillidsvalgte og fagligt valgte og ansatte.

På workshoppen gennemgås en række praktiske situationer, cases og dilemmaer, hvor man som tillidsvalgt – og kollega – kan bidrage til at sikre LGBT+ kollegaernes trivsel og ligebehandling. Efter hver case har vi en dialog om, hvordan casen kan bruges på deltagernes egen arbejdsplads.

Vil I vide mere?
Så kontakt Kristine Esrom Raunkjær på krer@danskmetal.dk og fortælle hvornår og hvilken målgruppe du gerne vil holde workshoppen for.
Du kan læse mere om workshoppen her

 

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72