Kategorier
Nyheder | december 15, 2015

Nyt spændende kursus om arbejdsmiljø og mangfoldighed

Af FIU Ligestilling

”Arbejdsmiljø– med særlig fokus på mangfoldighed”,  starter i FIU-ligestilling for første gang d. 14. januar. Et sjældent udbudt modul fra AU i ledelse, der giver dig mulighed for eksamen med 10 ECTS-point. Meget relevant forløb, idet især det psykiske arbejdsmiljø er under pres på dagens arbejdspladser. Grundbogen er lige kommet i hus:

grundbog psykisk arbejdsmiljø

Bogen fokuserer på de elementer, der udgør det psykiske arbejdsmiljø. Og på, hvorfor det er så vigtigt at værne om det. Den beskriver og diskuterer en lang række centrale begreber, som giver overblik over de mange faktorer, der spiller ind på det psykiske arbejdsmiljø, samt den nyeste forskning på området. Sundt psykisk arbejdsmiljø er ifølge arbejdsmiljøloven en rettighed – det ligger fast. Men hvad, mange glemmer, er, at der med det sunde arbejdsmiljø også frigøres enorme ressourcer og kreativitet. Hvis man slipper medarbejderne fri, anerkender deres kompetencer og giver dem indflydelse på deres arbejdsopgaver og deres egen hverdag, vil det både give glade medarbejdere og gode resultater på bundlinjen.

Der er stadig ledige pladser på kurset. Se mere på https://fiu-ligestilling.dk/arbejdsmiljo/

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72