Kategorier
Nyheder | december 1, 2018

Ny pjece om modtagekultur

Af FIU Ligestilling

I forlængelse af FIU-Ligestillings mentorprojekt har vi erfaret, at en vigtig del af integrationen på arbejdspladsen omhandler virksomhedens modtagekultur.

Vi har derfor lavet en pjece med gode råd til arbejdspladser, der ønsker at skabe en god modtagekultur og have et særligt fokus på medarbejdere med etnisk minoritetsbaggrund.

Undersøgelser viser nemlig, at de første 90 dage i ansættelsen er afgørende for medarbejderens fortsatte trivsel. Derfor er arbejdspladsens modtagekultur vigtig – både for arbejdspladsen og for den nye medarbejder. Der er desuden behov for et særligt fokus på kvinder med flygtningebaggrund, da blot 10,4% af disse er i beskæftigelse op imod 33,8% af mændene. Pjecen giver derfor forslag til, hvordan man som arbejdsplads bedst muligt kan modtage og fastholde denne gruppe.

Målgruppen for pjecen er især tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, men kan læses af alle, der gerne vil arbejde for en velfungerende og mangfoldig arbejdsplads. Læs mere og download pjecen her

modtagekultur
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72