Kategorier
Nyheder | februar 12, 2018

Normdetektiver og fake news

Af FIU Ligestilling

Fake news 1

Vi er i FIU-Ligestilling glade for den store interesse for vores nye kursus: ”Bliv knivskarp på ligestilling og et godt arbejdsmiljø på jobbet” – også kendt som normdetektivkurset.
Men vi er mindre glade for, at kurset på bedste ’fake news’ manér på nogle nyheds- og debatblogs, er blevet præsenteret som et kursus i overvågning eller i at diktere bestemte normer. Faktisk er det lige modsat.

Kurset handler netop om, at udstyre deltagerne med kompetencer, der gør, at de bliver i stand til at stille spørgsmål til normerne på arbejdspladsen og tage en debat om, hvordan man kan sikre en arbejdsplads uden eksklusion og mobning.

Så er du interesseret I at lære mere om hvordan man kan skabe arbejdspladser, hvor alle trives uanset køn, etnicitet, alder og seksualitet mm., så kan du her læse den rigtige kursusbeskrivelse her.

Læs også de politisk ansvarlige for FIU-Ligestillings replik på Altinget.dk om kurset: https://www.altinget.dk/artikel/fagforeninger-vi-bliver-noedt-til-at-forholde-os-til-normer 

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72