Kategorier
Nyheder | oktober 30, 2018

#Metoo Momentum: Safe at home – safe at work

Af FIU Ligestilling

I forbindelse med FN’s mærkedag om bekæmpelse af vold mod kvinder den 25. november afholder FIU-ligestilling konferencen ”Safe at Home – Safe at Work!” om seksuel chikane. #MeToo bevægelsen har stadigvæk momentum, og derfor har vi i år valgt at sætte fokus på seksuel chikane som psykisk vold.
Og du kan stadig nå at være med!

Konferencen er for alle interesserede, og den vil byde på hele 10 indlæg om seksuel chikane, hvoraf ét er et kunstnerisk indslag fra Sydhavns Teater. Indlæggene angriber spørgsmålet om forebyggelse og håndtering af seksuel chikane fra forskellige vinkler. Dertil vil du også få et indblik i, hvad det er for nogle udfordringer, vi står over for i dag, når det gælder seksuel chikane.

Det er vigtigt, at vi taler om seksuel chikane, deler viden og erfaringer og er vedholdende i vores arbejde mod en chikanefri kultur. Ingen fortjener at mærke de tunge konsekvenser, som mange krænkede personer lever med efter at have oplevet seksuel chikane. Alle skal kunne føle sig trygge – både hjemme og på arbejde.

Tilmeld dig konferencen den 26. november kl. 09-13 i 3F’s Forbundshus i Kampmannsgade 4, København ved at skrive en mail til piha@danskmetal.dk hvor du oplyser FIU-nummeret 5207 18 00 54 samt dit navn og fødselsdato eller via din LO-fagforening. Du kan læse mere her

Vi glæder os til at se jer!

safe at home- safe at work
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72