Kategorier
Nyheder | januar 1, 2019

Ny pjece om Ligestilling for mænd

Af FIU Ligestilling

Ligestilling mellem kønnene er uundgåeligt i et moderne samfund. De fleste er ligeledes enige om, at vi alle skal kunne leve ligeværdige liv, hvor alle køn skal have mulighed for at udfolde deres potentiale til glæde for dem selv og fællesskabet. Sådan ser virkeligheden bare ikke helt ud i dag. Mændene halter bagefter i ligelønssnakken.

Tesen er derfor, at hvis vi skal i mål og opnå ligestilling på alle parametre, skal mændene også med i denne forandring. Mænd har nemlig historisk set ikke været en del af ligestillingskampen. Men hvem ved – måske er tiderne skiftet.

I dag er mænd tiltagende bevidste om kønnets betydning for vores livsvilkår –  særligt på områder som sundhed og forældreskab.

Vi vil derfor gerne hjælpe mændene ekstra godt på vej mod ligestillingen, og har derfor udarbejdet pjecen Ligestilling for mænd. Pjecen er tænkt som en støtte i arbejdet med mænds ligestilling, og kan fungere både som opslagsværk og refleksion i det daglige arbejde.
Læs mere og bliv klogere på arbejdet på https://fiu-ligestilling.dk/tools_materials/ligestilling-for-maend/ 

Ligestilling for mænd
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72