Kategorier
Nyheder | februar 25, 2015

Konference 9. marts: Sociale medier for tillidsvalgte

Af FIU Ligestilling

Er du tillidsvalgt, og vil du gerne lære mere om, hvordan du kan bruge sociale medier i dit arbejde? Så er her en mulighed. Mandag den 9. marts kl. 9.00-13.30 afholder FIU-Ligestilling en konference, der sætter fokus på, hvordan tillidsvalgte kan bruge sociale medier til at skabe opbakning, fællesskab og fagpolitiske diskussioner. Vi får bl.a. besøg af kommunikationsekspert Astrid Haug, som ved en masse om hvilke muligheder de sociale medier rummer for tillidsvalgte og medlemsorganisationer som fagbevægelsen. Derudover får vi også besøg af nogle af fagbevægelsens dygtige kommunikationsfolk, som vil lære os mere om mere om hvad Facebook, Twitter, Yammer mm. kan bruges til. Konferencen er gebyrfri, men kræver tilmelding.

Konferencen vil også blive live-streamet, så det er muligt at følge med på din computer eller telefon, ligegyldigt hvor du er.

Læs programmet og find information om tilmelding her.

sociale medier vognen
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72