Kategorier
Nyheder | august 6, 2018

Tag med FIU-Ligestilling til Pride!

Af FIU Ligestilling

Hvert år fejres Pride i København og i flere andre byer – og det gør vi selvfølgelig også i FIU-Ligestilling. FIU-ligestilling tager derfor ”traditionen tro” temperaturen på LGBT-ligestilling på arbejdsmarkedet ved at afholde en konference i Pride-ugen, nemlig fredag d. 17. august kl. 9.30-13.00 i 3F.
Det er gratis at deltage, og der er STADIG ledige pladser!

Priden har til formål, på en festlig måde, at synliggøre LGBT+ personer (lesbiske, bøsser, biseksuelle og transkønnede m.fl.) i samfundet. FIU-Ligestilling tager del i den københavnske markering bl.a. ved at afholde en konference, hvor vi gør status på, hvordan det står til med LGBT+ ligestillingen på arbejdsmarkedet og i fagbevægelsen, samt drøfter mulige handlemuligheder.

pride-logo_nyt-hvid

I år har vi bl.a. besøg fra fagbevægelsen i Spanien, der fortæller om deres arbejde med LGBT-ligestilling på arbejdsmarkedet. Spanien er langt fremme og vi forventer at kunne inspireres til nye tiltag.
Læs mere og tilmeld dig her!

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72