Kategorier
Nyheder | oktober 31, 2018

Tag med FIU-Ligestilling til film- og debataften om menneskehandel

Af FIU Ligestilling

3F, Helga-netværket og FIU-Ligestilling inviterer til film- og debataften hos 3F i København, onsdag den 12. december kl. 16.30 – ca. 19.30.

Handel med mennesker trives forbavsende mange steder – også i ”Wonderful Copenhagen”. Dette emne har filminstruktør Bo Tengberg taget op, og på baggrund af virkelig hændelser, har han lavet en film om menneskehandel i København.

Filmen handler om en dansk kvinde og hendes møde med en ung østeuropæisk kvinde, der netop er ankommet til København. Den unge kvinde er fanget mellem sine polske bagmænd og den danske alfons, der gør det nærmest umuligt for hende at komme hjem til sin søn igen. Filmen viser skyggesiden af København og bygger på virkelige historier om human trafficking i miljøet omkring Sønder Boulevard og Kødbyen.

Arrangementet starter med velkomst samt kaffe/te/gløgg og æbleskiver, hvorefter instruktør Bo Tengberg vil fortælle om baggrunden for filmen. Efter filmen vil der blive serveret tapas m. tilhørende vin/vand, og der inviteres til dialog og debat om trafficking med bl.a. EP-kandidat Marianne Vind og folketingsmedlem Yildiz Akdogan.

Alle kan deltage, så vi håber, at se dig!

Læs mere på FIU-Ligestillings hjemmeside: https://fiu-ligestilling.dk/film-debataften-menneskehandel-wonderful-copenhagen/

Wonderfull cph
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72