Kategorier
Nyheder | oktober 1, 2014

Kender du en TR, der har gjort en indsats imod vold i hjemmet?

Af FIU Ligestilling

Kender du en tillidsvalgt, der har gjort en indsats for at bekæmpe vold i hjemmet? Så har du nu muligheden for at indstille ham eller hende til en pris!

Traditionen tro holder vi den 25. november i anledningen af FNs dag til bekæmpelse af vold imod kvinder en konference om vold i hjemmet, og på konferencen uddeles en pris til til en tillidsvalgt, som har gjort noget særligt for at bekæmpe vold i hjemmet – eller vold i nære relationer eller partnervold, som det også kaldes.

Hvis du vil nominere en kollega til prisen, skal du udfylde Indstillingsblanketten og sende den til FIU-Ligestilling inden den den 1. november 2014. Du kan også se kriterierne for uddelingen af prisen her.

25. november 2013 045

Sidste års vindere af prisen var teatergruppen Rejsescenen, som med deres forestilling om partnervold har uddannet mange tillidsvalgte i at bekæmpe vold i hjemmet.

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72