Kategorier
Nyheder | oktober 3, 2018

Invitation til konference om seksuel chikane: FN’s mærkedag for afskaffelse af vold mod kvinder

Af FIU Ligestilling

Efter den medvind, som #MeToo bevægelsen skabte sidste år – og som førte til at mange fik øjnene op for omfanget af seksuel chikane – har FIU-ligestilling lagt ekstra kræfter i arbejdet med at skabe en chikanefri arbejdskultur.

Mange politikere, arbejdsgivere og ansatte er nu for alvor begyndt at tale om, at seksuel chikane er noget, der ikke skal tolereres og et problem, der skal findes løsninger på.
Som et led i denne proces afholder FIU-Ligestilling derfor konferencen SAFE AT HOME – SAFE AT WORK, der sætter fokus på, hvordan arbejdspladser kan forebygge samt håndtere seksuel chikane. Konferencen afholdes d. 26. november, som er dagen efter FN’s mærkedag for afskaffelse af vold mod kvinder. I 2018 sætter FIU-Ligestilling derfor fokus på psykisk vold i form af seksuel chikane og det momentum #MeToo har givet for forebyggelse.

På konferencen får du indsigt i omfanget af seksuel chikane, samt de handlemuligheder, der synes indenfor rækkevidde det kommende år. Vi får i denne forbindelse besøg af en række eksperter på området. Mød blandt andet repræsentanter fra fagbevægelsen, en konsulent fra forsvaret, et reklamebureau samt indspark fra film og kunstverdenen.

Konferencen er for alle interesserede og gratis at deltage i, men henvender sig som udgangspunkt til tillidsvalgte, ligestillingsansvarlige, HR-personale, politikere, samt fagforeningers valgte/ansatte, og løber af staben mandag d. 26. november fra 10-13.00 i Forbundshuset 3F (frokost fra 13.00-13.30).

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere og tilmeld dig her

over stregen billede
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72