Kategorier
Nyheder | september 7, 2018

Invitation til konference: Kvinder med flygtningebaggrund i job

Af FIU Ligestilling

Ved du ikke hvad du skal lave d. 26. november fra 13.00-17.30? Så inviteres du hermed til konference i 3Fs forbundshus i København. I forlængelse af trepartsaftalen fra 2016 har FIU-ligestilling (partnerskab mellem Dansk Metal, Serviceforbundet, Dansk Sygeplejeråd og 3F) organiseret et mentorskabsprogram hvor tillidsvalgte/fagligt interesserede er mentor for en flygtning med henblik på at de på sigt, kommer i ordinære overenskomstdækkede job. Formålet er, at flygtningene får en forståelse for den danske model, arbejdsmarkedets regulering samt ligestilling i Danmark. Gennem hele projektperioden er der desuden givet særlig opmærksomhed på at kvinder med flygtningebaggrund kommer i mentorordning og job.

Projektet har snart været i gang i 2 år, og da en stor del af projektet omhandler kommunesamarbejde, har vi i samarbejde med COK (Center for offentlig kompetenceudvikling, under KL), lavet en statuskonference, der sætter fokus på flygtningekvinder i job. Vi har inviteret en række politikere og eksperter på området til at føre os ud i forskellige kroge af projektets muligheder og udfordringer, der sammen med mentorer og mentees skal gøres os klogere på, hvordan vi kan skabe endnu mere succes i projektet.

Formålet er, at vi via erfaringsudveksling, videndeling og debat, kan blive endnu klogere på hvad, der skal til for, at vi får flere kvinder med ikke-vestlig baggrund i job. På konferencen præsenteres resultater, erfaringer, udfordringer og ikke mindst fremtidige handlemuligheder.
Og så er det gratis at deltage!

Læs mere og tilmeld dig her! 

Mentorprojekt - status_kvinder
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72