Kategorier
Nyheder | oktober 2, 2017

Invitation til arrangement på Christiansborg i Landstingssalen: Etniske minoritetskvinders pris!

Af FIU Ligestilling

Mandag den 13.november 2017 kl.17.00-19.00 afholdes et arrangement der hylder, at det er 10 år siden – den 13.november 2007 – de første to kvinder med indvandrer-baggrund blev valgt til det danske Folketing.

”Verdens kvinder i Danmark” har, i samarbejde med folketingsmedlem Yildiz Akdogan (A) og FIU-Ligestilling, dannet en pris for etniske minoritetskvinder, som overrækkes på 10-års-dagen for valget, dvs. mandag den 13.november 2017.

Prisen går til en kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, som ikke er synlig i pressen, men som gør et kæmpe stykke arbejde i det danske samfund. Vi vil gerne give en hyldest til kvinder med minoritetsbaggrund, der bidrager som aktive samfundsborgere i Danmark: i politik, i fagbevægelsen eller i samfundet i øvrigt.

Prisen uddeles i fremtiden, når en særlig anledning byder sig (ligesom ”Nina Bang-prisen)”. Navnet på prisen og dette års prismodtager offentliggøres den 13. november.

Aftenen byder på et glas champagne, snacks samt et indslag af Simona Abdallah.

Læs programmet til “Minoritetskvinders pris” og tilmeld dig via FIU-nr. 5207 17 01 39 eller til piha@danskmetal.dk med angivelse af navn og fødselsdato.

Udklip
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72