Kategorier
Nyheder | september 6, 2018

Interessant Pridekonference med besøg fra spansk fagbevægelse

Af FIU Ligestilling

FIU-Ligestilling holdt igen i år en velbesøgt og interessant Pridekonference dagen inden den store Prideparade i København – fredag den 17. august. Priden er en festlig synliggørelse af bi- og homoseksuelle, transkønnede og andre minoriteter og deres vilkår og rettigheder.

FIU-Ligestilling bidrager hvert år markeringen med en konference, hvor vi gør status på, hvordan det står til med LGBT+ ligestillingen på arbejdsmarkedet og i fagbevægelsen, samt debatterer handlemuligheder.
Se programmet fra konferencen her

Som noget særligt havde vi år besøg fra den spanske fagforening FSC-CCOO. Maria Jose Marin Salas, ansvarlig for ligestilling og socialpolitik og Osmany Llanes Melo, ansvarlig for udstationerede offentlig ansatte, fortalte engageret om deres indsatser for LGBT+ ligestilling på det spanske arbejdsmarked. Oplægget gav inspiration til hvor danske fagforeninger kan sætte ind, hvis fokusset på LGBT+ ligestilling skal styrkes.

Læs Maria og Josés beskrivelse af deres besøg i Danmark her (på spansk): http://www.fsc.ccoo.es/noticia:323016–Conferencia_del_orgullo_LGBT_igualdad_en_el_mercado_laboral_danes

Pride konferencen - nyhed september
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72