Kategorier
Nyheder | maj 3, 2013

Interesant fyraftensmøde om HRM, seksualitet og kønsidentitet

Af FIU Ligestilling

Den 23. maj kl. 16.30-19.00 inviterer FIU-Ligestilling til et interesant fyraftensmøde om HRM, seksualitet og kønsidentitet. Vi vil have fokus på følgende spørgsmål: Hvordan har bi-, homoseksuelle og transpersoner (forkortes som LGBT-personer) det på de danske arbejdspladser, og hvordan kan man som tillidsrepræsentant arbejde for at gøre arbejdspladsen mere inkluderende for LGBT-kollegaer? Hvordan kan man arbejde med kultur, ledelse og personalepolitikker, der rummer mangfoldighed?

Aftenens oplægsholdere er:
Rikke Voergård-Olesen, talsperson for Arbejdsmarkedspolitisk Udvalg i foreningen LGBT-Danmark. Hun fortæller om hvilke udfordringer LGBT-personer møder på arbejdsmarkedet og giver inputs til, hvordan man kan skabe en personalepolitik som er inkluderende, og hvordan tillidsvalgte kan hjælpe med at holde virksomheden fast på målene.

Morten Wøldike, sociolog i foreningen Sex og Samfund. Han vil fortælle om mangfoldighed og LGBT-mainstreaming i folkeskolen, på uddannelsen og på arbejdspladsen.

Fahad Saeed, kommunikationsansvarlig i Sabaah – en forening for bi– homoseksuelle og transpersoner med anden etnisk baggrund end dansk. Fahad vil tale om vilkår og udfordringer for minoritetsetniske LGBT-personer – med perspektiver til arbejdssrelaterede situationer.

Derudover kommer Pernille Steckhahn-Strohmer fra Mentorprogrammet Open Opportunities forbi og præsenterer programmet, der sigter efter at hjælpe unge LGBT-personer, der leder efter deres første job eller lige er startet i deres karriere.

Mødet er en del af et FIU-Ligestillingsprojekt, som handler om at klæde tillidsvalgte på til at være aktive medspillere overfor ledelsen i forhold til at udnytte alle medarbejderes ressourcer og sikre, at der ledes på baggrund af viden om køn, mangfoldighed og ligestilling.

Se mere om fyraftensmødet her: HRM, seksualitet og kønsidentitet.

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72