Kategorier
Nyheder | oktober 5, 2017

FIU-Ligestillings mentorordning kommer til Frederikshavn

Af FIU Ligestilling

Mentorprojektet “Gør en forskel for en flygtning” er igen blevet udvidet med en ny kommune. Nu startes indsatsen også op i Frederikshavn. Engagerede lokale fagforeninger i Frederikshavn kommune bakker op om projektet, og derfor inviterer FIU-Ligestilling med deres hjælp til en hyggelig aften, hvor du som tillidsvalgt eller medlem af et LO-forbund kan høre mere om mentorordningen.

FIU-Ligestillings mentorordning skal hjælpe flygtninge med at komme tættere på job og uddannelse med ordnede vilkår.
Ideen er at man som faglig mentor deler sit netværk og sin viden om arbejdsmarkedet, løn- og arbejdsvilkår med en flygtning.

På fyraftensmødet vil vi orientere om mentorordningen, og hvad det indebærer at være mentor. Der vil være mulighed for at møde andre mentorer og for at stille spørgsmål og evt. tilmelde sig som mentor.

Der vil udover viden om mentorskab, blive serveret et let måltid mad og en vand eller øl.
Se også invitationen til arrangementet her.

Tid og sted
Arrangementet finder sted mandag d. 30 oktober 2017, fra 17.00-19.30
Adressen er 3F Frederikshavn, Skippergade 24, 9900 Frederikshavn

Tilmelding
Tilmelding skal ske på FIU-nummer 5207 17 01 40 via din fagforening, eller til Pia Haandbæk på piha@danskmetal.dk senest d. 25 oktober. Fyraftensmødet er gebyrfrit.

Er du i tvivl om noget så kontakt Pia Haandbæk på piha@danskmetal.dk /33632386. Ellers kan du læse mere om projektet på FIU-Ligestillings hjemmeside www.fiu-ligestilling.dk/mentorprojekt/mentor/

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72