Kategorier
Nyheder | oktober 23, 2014

Fotokonkurrence: Vind tur til Folkemødet på Bornholm og morgenbrød til kollegaerne!

Af FIU Ligestilling

Deltag i FIU-Ligestillings fotokonkurrence “Mangfoldige arbejdspladser” og vind en tur til Folkemødet på Bornholm 2015 og morgenbrød til dine kollegaer.

Tema
Temaet for konkurrencen er “Mangfoldige arbejdspladser”. Billedet kan f.eks. vise mangfoldigheden blandt kollegaerne på din arbejdsplads – mangfoldighed kan f.eks. være forskelle i køn, alder, etnicitet mm. Det kan også være et billede som bryder med stereotype ideer om hvem, der kan arbejde med hvad – det kunne f.eks. være en mand i et traditionelt “kvindefag” eller kvinde i en traditionel “mandefunktion”.

Sådan deltager du
Tag et eller flere billeder og upload dem (max 5 billeder pr. afdeling) på facebook inden den 10. november 2014 kl. 12.00. Skriv hvilken arbejdsplads billedet er fra. Send også en kopi af billedet til: ker.fiu-ligestilling@hotmail.dk.

Vær opmærksom på
Præmien er en tur til Folkemødet på Bornholm med ophold og transport betalt for 1 person. Den som har taget vinderbilledet er i udgangspunket den, der vinder præmien -man kan dog vælge at give den videre til en af sine kollegaer. Derudover er præmien også morgenbrød til vinderens afdeling på arbejdspladsen – dog max. 100 personer.

Når du oploader dit billede til konkurrencen giver du FIU-Ligestilling ret til at bruge dit billede i pjecer og andre udgivelser og på FIU-Ligestillings hjemmeside. På den måde hjælper du også FIU-Ligestilling til at lave flotte pjecer med relevante billeder etc.

lemboke grønttorv
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72