Kategorier
Nyheder | juni 5, 2014

FIU-Ligestillings projekt om sociale medier skudt igang

Af FIU Ligestilling

Den 27. maj holdt FIU-Ligestilling en velbesøgt best-pratice konference om Sociale medier, organisering og mangfoldigt fællesskab med bidrag fra både 3F, Dansk Metal og HK Service Hovedstaden, Kjeld Flintø fra Fagjob og de eksterne digitale kommunikationsrådgivere Jon Lund og Michael Christiansen. Konferencen er starten på et projekt om sociale medier, som løber over det næste år og sætter fokus på hvad fagforeningen, de tillidsvalgte og medlemmerne kan få ud af at bruge sociale medier og hvad de sociale medier har af betydning for fagforeningsdemokratiet og ligestillingen.

I løbet af de næste 10 måneder vil FIU-Ligestillings netværk blive klædt på til at bruge de sociale medier i deres faglige og ligestillingspolitiske arbejde – forhåbentlig til gavn for både medlemmer og fagforeningsfællesskabet og -demokratiet. Næste år den 9. marts vil FIU-Ligestilling samle op på erfaringerne med endnu en konference – og denne gang har vi booket det store mødelokale, som følge af den store interesse ved den nyligt afholdte konference.

Også FIU-Ligestilling selv er i gang med at blive mere aktive på de sociale medier f.eks. i forhold til kommunikationen med kursister og andre relevante aktører. FIU-Ligestilling ønsker bl.a. at bruge facebook til at komme i dialog med og få indputs til kursusudbuddet fra nuværende og potentielle kursister. Lige nu kører FIU-Ligestilling også en foto-konkurrence, hvor tillidsvalgte og medlemmer kan uploade billeder på facebook, der viser mangfoldigheden på deres arbejdsplads. Præmien er morgenbrød til hele afdelingen. Deltag i konkurrencen her.

sociale medier konference 1

Susanne Fast Jensen fortæller om projektet

10411225_727111847330046_4157595363589943188_n

Susanne Fasting fra 3F fortæller om forskelle i kvinder og mænds brug af sociale medier

sociale medier konference 3

Deltagerne laver gruppearbejde: Opgaven er at lave kommunikationsstrategi for brugen af sociale medier i forbindelse med en OK-afstemning blandt medlemmerne i en fiktiv faglig organisation.

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72