Kategorier
Nyheder | maj 31, 2018

Få styr på personalejuraen

Af FIU Ligestilling

FIU-Ligestilling har de seneste 6 år gennemført kurset ”Personalejura i et mangfoldighedsperspektiv” – et kursus i Akademilinjen i ledelse og HR.

Kurset er en generel gennemgang af de mange vigtige regler i Arbejdsret, hvor vi med vægt på diskussion og løsning af sager, klædes bedre på til at hjælpe vores medlemmer med de mange og indviklede regler. Kurset er på 10 undervisningsdage kombineret med ”hjemmearbejde” i form af læsning og løsning af opgaver. Kurset afsluttes med eksamen – som alle kursister indtil nu har bestået.

De mange arbejdsretlige regler gøres levende gennem inddragelse af sager, opgaver samt ikke mindst problemer fra deltagernes hverdag. Tilbagemeldingerne fra deltagerne har været overvældende positive. Efter kurset føler de sig meget bedre rustet til at hjælpe medlemmerne overfor arbejdsgiverne. Desuden oplever deltagerne, at det er nemmere at argumentere med nye redskaber til at understøtte argumenterne. For mange deltagere har det været en kæmpe lettelse at blive klædt juridisk på til TR-arbejdet.

Kurset varetages af advokat Claus Kirstejn Jensen (ArbejdsretsAdvokaten.dk), der har arbejdet med og undervist i Arbejdsret gennem mere end 30 år. Du kan tilmelde dig samt læse mere om det kommende kursus, der starter d. 16. august her: https://fiu-ligestilling.dk/personalejura-mangfoldighedsperspektiv-au-fagmodulet/

Vi håber, at se jer!

paragraf #Me too
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72