Kategorier
Nyheder | februar 1, 2019

Europa-Parlamentsvalg 2019: FIU-Ligestilling giver dig indblik i valget

Af FIU Ligestilling

I maj 2019 skal danskerne i stemmeboksen og vælge 13 politikere, der skal repræsentere Danmark i Europa-Parlamentet. Selvom Parlamentet rækker ud over Danmarks grænser, har det stor betydning for (u)ligestillingen her, og valget er derfor afgørende for, hvilken retning Danmark vil gå de næste år i ligestillingsøjemed. FIU-Ligestilling udgiver derfor et notat, der belyser de ligestillingspolitiske temaer, som vil være relevante for den kommende valgkamp.

Notatet fortæller blandt andet om, hvorfor Europa-Parlamentet har stor betydning for ligestilling i Danmark, og beskriver hvilke afgørende udfordringer Danmark har ift. ligestilling. Notatet kan altså bruges til at orientere sig i de ligestillingspolitiske temaer, som er relevante for valget, og giver desuden forslag til, hvilke spørgsmål der kan være gode at stille de politikere, der stiller op til valget.

“Europa-Parlamentsvalg 2019: Relevante ligestillingstemaer” kan findes her

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72