Kategorier
Nyheder | januar 4, 2018

Erfaringer fra lederuddannelsen til brug i praksis

Af FIU Ligestilling

Har du drømme om at få en akademi- eller diplomuddannelse i ledelse, samt større viden indenfor ligestilling og mangfoldighed? Så har vi holdene til dig!

Michael er tillidsrepræsentant, og har i 2017 taget en akademiuddannelse gennem FIU-Ligestilling. Han har givet følgende svar på, hvorfor han tog uddannelsen og hvad den har givet ham.

”Jeg blev tilbudt uddannelsen gennem min faglige organisation. Jeg var på det tidspunkt tillidsrepræsentant og manglede indsigt i hvordan, man bliver uddannet som leder. Efter ikke at ha’ siddet på skolebænken i ca. 20 år var det overraskende for mig at jeg kunne følge med og strukturere mit studie.
Desuden er man som tillidsrepræsentant ikke altid klar over den lederrolle man har overfor sine kolleger”.

Michael fik meget ud af at tage akademiuddannelsen i ledelse, både i hverdagen som tillidsrepræsentant, men også i sin egen udvikling, og har siden uddannelsesforløbet skiftet job, delvis grundet uddannelsens del om coaching og systematisk ledelse. Han vil uden tvivl anbefale andre, at tage uddannelsen.

Eksamen gennemføres i samarbejde med et erhvervsakademi og indeholder alle de formelle ting, der skal være på plads. FIU-ligestilling tilrettelægger forløbene og der vil være god vejledning til den enkelte med henblik på at gennemføre eksamen i en trygge rammer.

Har du lyst til at læse mere, kan du finde mere information her. Du kan desuden altid kontakte FIU-Ligestilling, hvis du har andre spørgsmål.

Naturligvis
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72