Kategorier
Nyheder | december 2, 2018

Endnu et vellykket netværkstræf i FIU-Ligestilling

Af FIU Ligestilling

Endnu et succesfuldt netværkstræf for FIU-Ligestillings netværk er vel overstået – med mange gode oplæg og input til de forskellige ligestillingspolitiske emner. Træffet bød blandt andet på tre store konferencer, der hhv. omhandlede bekæmpelse af seksuel chikane på arbejdspladsen, mænds ligestilling, samt muligheder og tiltag til at få flere kvinder med flygtningebaggrund i job.

Konferencerne inddrog forskellige perspektiver, og havde historier fra det virkelige liv i afdelingernes ligestillingspolitiske arbejde. Blandt andet en uhyggelig historie om et lærlingeovergreb i Kolding, og en historie om hvilke konsekvenser det kan have, at være standhaftig omkring bekæmpelsen af seksuel chikane. Disse historier viser med al tydelighed, at vi er langt fra målet ift. bekæmpelse af krænkelser og seksuel chikane, men viser heldigvis samtidig, at der er mange forkæmpere, der VIL have det til at ske.

Dette års træf blev afsluttet med en uddeling af FIU-Ligestillings voldspris, der dette år gik til Kim Bjerregaard, for hans store arbejde og standhaftighed i bekæmpelsen af seksuel chikane på sin egen arbejdsplads. Tak for det Kim.

Vi glæder os allerede til næste år.

kim netværk_ny
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72