Kategorier
Nyheder | maj 26, 2014

Deltag i FIU-Ligestillings fotokonkurrence!

Af FIU Ligestilling

Upload et billede på FIU-Ligestillings facebook og deltag i fotokonkurrence om morgenbrød til din afdeling!

Tema
Temaet for konkurrencen er “Mangfoldige arbejdspladser”. Billedet kan f.eks. vise mangfoldigheden blandt kollegaerne på din arbejdsplads – mangfoldighed kan f.eks. være forskelle i køn, alder, etnicitet mm. Det kan også være et billede som bryder med stereotyper – f.eks. en mand i et traditionelt “kvindefag” eller kvinde i en traditionel “mandefunktion”.

Sådan deltager du
Tag et eller flere billeder og upload dem (max 5 billeder pr. afdeling) på facebook-eventen inden den 20. juni 2014. Skriv hvilken arbejdsplads billedet er fra. Send også en kopi af billedet til: ker.fiu-ligestilling@hotmail.dk.

Vær opmærksom på
Præmien er morgenbrød til din afdeling. Dog max. 250 personer.

Når du oploader dit billede til konkurrencen giver du FIU-Ligestilling ret til at bruge dit billede i pjecer og andre udgivelser og på FIU-Ligestillings hjemmeside. På den måde hjælper du også FIU-Ligestilling til at lave flotte pjecer med relevante billeder etc..

Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72