Kategorier
Nyheder | december 15, 2016

Bliv uddannet i forandringsledelse, organisation og arbejdspsykologi

Af FIU Ligestilling

FIU-Ligestilling tilbyder i foråret 2017 to uddannelsesforløb, hvor det er muligt at få en kompetencegivende eksamen samtidig med, at du bliver skarp i funktionen som tillidsvalgt. Det er to moduler under Akademiuddannelsen i ledelse: ”Organisation og arbejdspsykologi” samt ” Forandringsledelse”.

Organisation og arbejdspsykologi
Gennem refleksion over din egen praksis og teori udvikler du forståelse af organisationslivets og arbejdspsykologiens processer og problemstillinger. Derved kan du tage professionel del i løsningen på din arbejdsplads og i din fagforeningen.
Læs mere om uddannelsen og tilmelding her.

Forandringsledelse
Oplever du at der hele tiden sker forandringer og ændringer på arbejdspladsen, og at du løbende skal være med- og modspiller, kan dette forløb klæde dig på til at arbejde professionelt med forandringerne. Du får både teoretisk og praktisk viden til, at kunne analysere og lede forandrings- og udviklingsprocesser på din arbejdsplads og/eller i fagforeningen.
Læs mere om uddannelsen og tilmelding her.

Tilmelding skal ske senest 22.12.2016

billede
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72