Kategorier
Nyheder | juni 4, 2018

Vi mangler fagligt aktive mentorer i Holbæk!

Af FIU Ligestilling

– Bliv mentor i FIU-Ligestillings mentorordning

Er du fagligt aktiv, bosat i Holbæk, og har du lyst til at gøre en forskel for en flygtning og den danske model?
Så er det måske dig, vi mangler i vores mentorkorps. Vi har lige nu 6 motiverede flygtninge, der ikke kan vente med at komme i gang på det danske arbejdsmarked, og derfor har brug for en faglig mentor i Holbæk og omegn.

Mange flygtninge har nemlig både uddannelse og arbejdsliv bag sig i deres hjemland, men mangler netværk og viden om det danske arbejdsmarked for at slå igennem her i landet. De har derfor brug for en mentor, der kan bidrage med ganske almindelige hverdagserfaringer, blandt andet i forhold til hvordan livet foregår på en dansk arbejdsplads.

I halvandet år har FIU-Ligestilling, i samarbejde med Foreningen Nydansker og AOF, arbejdet intenst på at integrere flere flygtninge på det danske arbejdsmarked. Dette arbejde er gjort med afsæt i mentorordningen ”Gør en forskel for en flygtning – og den danske model”, som har til formål at hjælpe flygtninge ind på det danske arbejdsmarked.

Vi håber stadig på, at flere vil være en del af vores mentorkorps og har lyst til at melde sig som mentorer. Hvis du har spørgsmål og kunne tænke dig at vide mere, kan du altid kontakte os, eller du kan læse mere på vores hjemmeside.

Kunne du tænke dig at vide mere om mentorordningen, så kan du læse mere her 

mentorprojekt - få en mentor_mænd
Tags
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fiu-ligestilling.dk/public_html/wp-content/themes/FIU-Ligestilling/template-parts/content.php on line 72