Kategorier

Kandidater søges!

Hvert år uddeler FIU-Ligestilling en pris til en tillidsvalgt (eller anden), der har gjort en særlig indsats på arbejdspladsen for at forebygge eller eliminere kønsbestemt vold og seksuel chikane.

I 2023 uddeles prisen den 25. november på FN’s internationale dag for afskaffelse af vold mod kvinder, som vi i år markerer på FIU-Ligestillings ”Topmøde i Ligestilling”.

Du kan indstille en kandidat ved at udfylde denne blanket og sende den til susanne.fast.jensen@3f.dk – senest den 1. november 2023:

I 2022 vandt Caroline Thomkov Laursen for at tale åbent om psykisk partnervold, blandt andet i debatindlægget “Spørg ikke ‘Hvorfor forlader hun ham ikke bare’, men spørg i stedet ‘Hvorfor slår han?‘ “. Du kan læse indlægget her
På billedet ser du John Monrad og Ida Strøh-Larsen, der i 2020 vandt prisen for deres voldsforebyggende arbejde, som de lavede på TDC sammen med Danner.

Blandt tidligere vindere er desuden Claus Jensen, forbundsformand for Dansk Metal og Poul Erik Olsen, fællestillidsrepræsentant for 3F.