Kategorier

Pridekonference: LGBT+ ligestilling på det danske arbejdsmarked

fredag 20. august 2021

Baggrund:
Hvert år i august fejres Pride i København og i flere andre byer. Pride har til formål på en festlig måde at synliggøre LGBT+ personers (lesbiske, bøsser, biseksuelle og transkønnede m.fl.) kamp for ligestilling. Selvom COVID19 har aflyst den store parade i år, så markeres Priden stadig særligt i år med forskellige events, idet Danmark er vært for den internationale begivenhed Worldpride. FIU-Ligestilling ønsker at tage del i denne markering bl.a. ved at afholde en konference, som har fokus på LGBT+ ligestilling på arbejdsmarkedet og i fagbevægelsen.

Udbytte:
Formålet er at blive opdateret på, hvordan det står til med LGBT+ ligestilling primært på de danske arbejdspladser men også arbejdspladser andre steder i verden, og finde nye veje til, hvad vi som fagbevægelse kan gøre for at forbedre vilkårene for LGBT+ personer på arbejdsmarkedet også på tværs af grænser.

Program:
Download programmet her.

Målgruppe:
Tillidsvalgte, valgte og ansatte i fagbevægelsen, samt alle andre der vil være med til at sætte fokus på emnet.

Tid og sted:
Fredag den 20. august kl. 10.00 – 13.30.
Der sluttes af med frokost og networking.

3F, Kampmannsgade 4, 1790 København V.
Ligger ca. 10 minutter fra Hovedbanegården.

FIU-nr.: 5207 21 00 30
PRIS: Gebyrfrit
Ansøgning og godkendelse skal ske i din egen fagforening.

Er du medlem af et forbund i FIU-fællesskabet foregår tilmeldingen i din fagforening gennem FIU-sys på ovenstående FIU-kursusnummer. Er du medlem af en fagforening uden for FIU sker tilmelding til Pia Haandbæk på mail: piha@danskmetal.dk med angivelse af kursusnummer, navn og fødselsdag.

Online-deltagelse: Har du ikke mulighed for at deltage fysisk i konferencen, så er der i år mulighed for at deltage online via zoom. Du tilgår konferencen på dagen via dette link: https://3fdk.zoom.us/j/88075067041?pwd=dngzRFIweHRyTXNndytydGhBN3RoZz09 – med adgangskoden 3F

Tovholder:
Susanne Fast Jensen.
Spørgsmål kan mailes til:
susanne.fast.jensen@3f.dk