Kategorier

Pridekonference: LGBT+ ligestilling på det danske arbejdsmarked

fredag 20. august 2021

Baggrund:
Hvert år i august fejres Pride i København og i flere andre byer. Pride har til formål på en festlig måde at synliggøre LGBT+ personer (lesbiske, bøsser, biseksuelle og transkønnede m.fl.) i samfundet. I 2021 er der skruet ekstra op for den festlige markering idet Danmark er vært for den internationale begivenhed Worldpride. FIU-Ligestilling ønsker at tage del i denne markering bl.a. ved at afholde en konference, har fokus på LGBT+ ligestilling på arbejdspladser hele verden rundt.

Udbytte:
Formålet er at blive opdateret på, hvordan det står til med LGBT+ ligestilling både i på de danske arbejdspladser og arbejdspladser andre steder i verden, og finde nye veje til, hvad vi som international fagbevægelse kan gøre for at forbedre vilkårene for LGBT-personer på arbejdsmarkedet på tværs af grænser.

Indhold:
• Ny viden og undersøgelser om LGBT+ ligestilling på arbejdsmarkedet i Danmark og internationalt
• Indlæg fra LGBT-organisationer andre aktører der arbejder med LGBT+ ligestilling verden rundt
• Best practice på tværs af grænser
• Aktører fra forskellige faglige organisationer og arbejdsgiversiden giver deres bud på udfordringer og løsninger, med inspiration i dagens oplæg, og fortæller hvordan de selv arbejder med at øge LGBT+ ligestillingen.

Målgruppe:
Tillidsvalgte, valgte og ansatte i fagbevægelsen, samt alle andre der vil være med til at sætte fokus på emnet.

Tid og sted:
Fredag den 20. august kl. 10.00 – 13.30.
Der sluttes af med frokost og networking.

3F, Kampmannsgade 4, 1790 København V.
Ligger ca. 10 minutter fra Hovedbanegården.

FIU-nr.: 5207 21 00 30
PRIS: Gebyrfrit
Ansøgning og godkendelse skal ske i din egen fagforening.

Er du medlem af et forbund i FIU-fællesskabet foregår tilmeldingen i din fagforening gennem FIU-sys på ovenstående FIU-kursusnummer. Er du medlem af en fagforening uden for FIU sker tilmelding til Pia Haandbæk på mail: piha@danskmetal.dk med angivelse af kursusnummer, navn og fødselsdag.

Tovholder:
Susanne Fast Jensen.
Spørgsmål kan mailes til:
susanne.fast.jensen@3f.dk