Kategorier

Mindfulness for øvede

mandag 23. januar 2023 - tirsdag 24. januar 2023 Tid og sted: Mandag den 23. januar kl. 10.00 - tirsdag den 24. januar kl. 15.00. Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup.
– Frem med værktøjskassen, vi hjælper hinanden

Baggrund:
I en travl hverdag kan ens gode intentioner og ønsker glide i baggrunden. Resultatet bliver ofte, at du som tillidsvalgt kan komme til at glemme dig selv og de gode værktøjer, du fik på kurser i stresshåndtering og mindfulness. Desuden opstår der til stadighed nye situationer, som vi må forholde os til og få styr på, både i os selv og i vores omgivelser.

Udbytte:

  • Ny inspiration til din mentale træning – der styrker dig i din rolle som tillidsvalgt
  • Fordybelse og refleksion – der giver dig ballast til at stå fast på egne ideer, holdninger og mål om f.eks. ligestilling
  • Deling og bearbejdelse af tanker med de øvrige tillidsvalgte på holdet og nye perspektiver på fastlåste situationer – både i forhold til kolleger og ledelse

Indhold:
Vi arbejder med:

  • Den tillidsvalgtes rum
  • Rum til dig selv – meditation og afspænding
  • Stilhed og eftertænksomhed – refleksion over funktionen som tillidsvalgt
  • Meditation og afspænding

Kurset tager udgangspunkt i det, du medbringer i ”den mentale rygsæk”. Vi forsøger at forholde os ikke-dømmende og åbent til forskelligheder og andres perspektiver. Vi lader kurset udvikle sig i overensstemmelse med de behov og ønsker, deltagerne har, således at alle styrkes i sin rolle som tillidsvalgt.

Underviser:
Alex Haurand har gennem 30 år arbejdet med menneskers mentale trivsel. I de seneste 20 år med særligt fokus på ligestilling og stress på arbejdspladsen. Er uddannet psykiatrisk sygeplejerske, kognitivadfærdsterapeut og mindfulnessinstruktør.

Målgruppe:
Tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, der tidligere har været på FIU-Ligestillings mindfulnesskursus eller Stressvejlederuddannelsen.

Deltagere:
Minimum 8 deltagere – max. 12 deltagere – så vidt muligt lige mange mænd og kvinder.

Tid og sted:
Mandag den 23. januar kl. 10.00 – tirsdag den 24. januar kl. 15.00.

Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup.

FIU-nr.: 5207 23 00 24

Ansøgning og godkendelse skal ske i din egen fagforening.

Tovholder:
Pia Haandbæk, Dansk Metal.
Spørgsmål kan mailes til:
piha@danskmetal.dk