Kategorier

Mindfulness for øvede

torsdag 05. maj 2022 Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup.
– frem med værktøjskassen

Baggrund:
I en travl hverdag kan ens gode intentioner og ønsker glide i baggrunden. Resultatet bliver ofte, at du som tillidsvalgt kan komme til at glemme dig selv og de gode værktøjer du fik på kurser i stresshåndtering og mindfulness. Desuden opstår der til stadighed nye situationer som vi må forholde os til og få styr på, både i os selv og i vores omgivelser.

Udbytte:
• Ny inspiration til din mentale træning – der styrker dig i din rolle som tillidsvalgt
• Fordybelse og refleksion – der giver dig ballast til at stå fast på egne ideer, holdninger og mål om f.eks. ligestilling
• Deling og bearbejdelse af tanker med de øvrige tillidsvalgte på holdet og nye perspektiver på fastlåste situationer – både i forhold til kolleger og ledelse

Indhold:
Vi arbejder med:
• Den tillidsvalgtes rum
• Rum til dig selv – meditation og afspænding
• Stilhed og eftertænksomhed – refleksion over funktionen som tillidsvalgt
• Meditation og afspænding

Kurset tager udgangspunkt i det du medbringer i ”den mentale rygsæk”. Vi forsøger at forholde os ikke-dømmende og åbent til forskelligheder og andres perspektiver. Vi lader kurset udvikle sig i overensstemmelse med de behov og ønsker deltagerne har, således at alle styrkes i sin rolle som tillidsvalgt.

Underviser:
Alex Haurand har gennem 30 år arbejdet med menneskers mentale trivsel. I de seneste 20 år med særligt fokus på ligestilling og stress på arbejdspladsen. Er uddannet psykiatrisk sygeplejerske, kognitivadfærdsterapeut og mindfulnessinstruktør.

Målgruppe:
Tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter der tidligere har været på FIU-Ligestillings mindfulnesskursus eller stressvejlederuddannelsen.

Deltagere:
Minimum 8 deltagere – så vidt muligt lige mange af hvert køn.

Tid og sted:
Torsdag den 5. maj kl. 10.00 – fredag den 6. maj kl. 15.00.
Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup.

FIU-nr.: 5207 22 00 24
Ansøgning og godkendelse skal ske i din egen fagforening.

Tovholder:
Pia Haandbæk, Dansk Metal.
Spørgsmål kan mailes til:
piha@danskmetal.dk