Kategorier

Webinar: Mangfoldig konflikthåndtering

tirsdag 25. januar 2022 - Kl. 16.00 - 17.30 Webinar
Vil du gerne skabe en inkluderende arbejdsplads med plads til alle? Men støder du nogle gange på udfordringer eller konflikter? Eller synes du at forskelle af og til splitter jer ad som kollegaer, eller gør det svært at forstå hinanden? Så deltag i dette webinar hvor du vil blive introduceret til, hvordan du kan håndtere konflikter med øje for mangfoldighed.

Baggrund
Konflikter er en naturlig del af livet og dermed også af hverdagen på en arbejdsplads, hvor vi er mennesker samlet med forskellige erfaringer, behov og baggrunde. Dette webinar er til dig, som ønsker at arbejde med konflikterne på din arbejdsplads på en måde, hvor I bliver klogere på hinanden som kollegaer og opnår en mere ligestillet arbejdsplads, hvor alle trives. Uanset køn, kønsudtryk, etnicitet, kropsstørrelse, handicap, alder, seksualitet osv..

Indhold og udbytte
På webinaret du vil blive præsenteret for Mangfoldig Konflikthåndtering, som handler om at genoprette de gode relationer mellem kollegaerne efter en konflikt, hvor mangfoldighed spiller en rolle. Formålet er at give dig indblik i at arbejde med konflikter på en måde, der styrker sammenholdet og forebygger negative konsekvenser som stress og sygemeldinger.

Vi gennemgår de enkelte dele i en konfliktproces: Find en facilitator, forsamtaler, konfliktmøde, handlingsplan og brug aktiv lytning og støtte.

Der vil også være øvelse, hvor du selv får lov at prøve det af.

Til sidst, er der tid til spørgsmål, og vi fortæller om FIU-Ligestillings guide og kurser om Mangfoldig Konflikthåndtering, hvor du som tillidsvalgt kan lære meget mere og blive klædt på til at arbejde med Mangfoldig Konflikthåndtering på din arbejdsplads.

Tilmelding
Tilmeld dig på mail til: krer@danskmetal.dk med navn, fødselsdag og forbund.

Tilmelding senest tirsdag den 18/1

Pris
Gebyrfrit

Undervisere
Di Ponti, Genoprettende Praksis
Kristine Esrom Raunkjær, FIU-Ligestilling