Kategorier

Mændenes internationale dag – optakt

fredag 17. november 2023 - 10.00-13.00 Dansk Metal Tele Øst på Immerkær 42, 2650 Hvidovre

Kom med til en konference fyldt med ny viden, dialog og idéer til handling! Vi sætter bl.a. fokus på:

  • Mænd bonner ud i statistikkerne om dårligt mentalt helbred. En af grundene til det er, at mænd kan have særligt svært ved at reagere på stresssignaler. Hvorfor er det en udfordring for mange mænd at sige højt, hvordan man har det indeni, og hvorfor det er vigtigt, at blive bedre til det?
  • Der kan være generationsforskelle blandt mænd, som har stor betydning for trivslen på arbejdspladsen. Hvordan håndterer vi det bedst muligt, så vi sikrer fastholdelse, godt samarbejde og stor arbejdsglæde?
  • Vi gør status efter 1 år med ny barselslovgivning – hvad er mulighederne, udfordringerne og forventningerne i faderskabet? Og hvilke samtaler mangler vi at tage?

Vær med til spændende oplæg og samtaler, opdag nye perspektiver og bliv inspireret til at skabe forandringer på egen arbejdsplads. For hvilken rolle kan arbejdspladserne og fagbevægelsen spille, når det handler om mænds ligestilling? Det bliver nogle timer, der vil give dig både indsigt og mulighed for at være med til at forme fremtiden. Tilmeld dig nu og vær med til at gøre en forskel!

Hvem er konferencen for?

Tillidsvalgte, valgte/ansatte i fagforeninger, politikere samt medarbejdere med interesse for mænds ligestilling.

Tid og sted:
Fredag den 17. november kl. 10.00 – 13.00.

Dansk Metal Tele Øst på Immerkær 42, 2650 Hvidovre.
(5 minutters gang fra Rødovre st. som kun er 12 minutter væk i s-tog fra Hovedbanegården)

Tilmelding er nødvendig:
FIU-nr.: 5207 23 00 25

Du kan tilmelde dig på 2 måder:

  1. Du kan tilmelde dig via din fagforening, hvis de er med i FIU (er du i tvivl om du er det, kan du se en oversigt her). Når du tilmelder dig hos dem, skal du bruge ovenstående FIU-nummer.
  2. Vil du tilmelde dig uden om din fagforening, eller er du medlem af en fagforening uden for FIU, foregår tilmelding ved skrive til fiu-ligestilling@danskmetal.dk  med FIU-nummeret.

Tovholder:
Mélanie Evers, Dansk Metal.
Spørgsmål kan mailes til:
meev@danskmetal.dk