Kategorier

Mænd og Ligestilling

torsdag 24. marts 2022 - 10:00-15:00

Baggrund:
Vidste du, at mænd langt oftere dør i arbejdsulykker end kvinder, at mænd gennemsnitligt er mere ensomme end kvinder og at din mandlige kollega højest sandsynligt dør tidligere end din kvindelige kollega?

Som tillids- og arbejdsmiljørepræsentant har du muligheden for at understøtte dine mandlige kollegaer til at trives bedre på job og i familie-fritidslivet. Målet er at du på dette kursus lærer, hvordan du som mandlig tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant bedre kan være opmærksom på dine mandlige kollegaer og understøtte et fællesskab der hjælper dem med at trives.

Udbytte:
Med udgangspunkt i ny viden om mænds udfordringer vil vi på kurset arbejde med de forhold på arbejdspladsen, der kan ændres og udvikles. Du får redskaber til både at blive opmærksom på udfordringerne, samt bruge din viden til at skabe inkluderende fællesskaber og konkret forandring på arbejdspladsen. Med andre ord er dette kursus for dig, der er enig i, at mænds ligestilling og trivsel er vigtig i arbejdet som tillidsvalgt, og ønsker at gøre en forskel for dine mandlige kollegaer.

Indhold:
Igennem hele kurset vil vi have en humoristisk, åben og anerkendende tilgang til ligestillingsbegreberne. Der er både fokus på vores personlige oplevelser og mere generelle betragtninger over det at være mand. Der er ingen forventninger til, at du i forvejen kender til begreber og ligestillingsproblematikker.

Undervisere:
Alex Haurand, Frispark – se tillige:
www.frispark.com
og Mélanie Evers, Dansk Metal.

Målgruppe:
Mandlige tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.

Tid og sted:
Torsdag den 24. marts kl. 10.00 – 15.30.

Et sted i nærheden af Københavns Hovedbanegård.

FIU-nr.: 5207 22 00 25
Ansøgning og godkendelse skal ske i din egen fagforening.
FIU-nr.: 5207 22 00 26
(For personer der er medlem af forbund, der ikke er
tilsluttet FIU-fællesskabet).

Tovholder:
Mélanie Evers, Dansk Metal.
Spørgsmål kan mailes til:
meev@danskmetal.dk