Kategorier
Webinar

Ligestilling på den digitale arbejdsplads

torsdag 20. april 2023 - Kl. 15.30 - 17.00 Online

Kom til webinar med FIU-Ligestilling og Maia Kahlke Lorentzen som er ekspert i digital kultur og chikane hos Cybernauterne.

Hjemmearbejdsdage er for mange blevet en mere fast del af arbejdslivet, og flere har opgaver der løses digitalt, eller møder der holdes online. For mange har dette gjort arbejdsdagen nemmere eller mere produktiv, men med denne udvikling kommer også nye risici – bl.a. i forhold til balance mellem fritid og arbejdsliv, stress og udfordringer med online seksuel chikane.

Webinaret er for dig, der er tillidsvalgt og gerne vil klædes på at kunne navigere i de muligheder og udfordringer, som en mere digital arbejdsplads bringer – særligt med fokus at sikre lige muligheder for alle på arbejdspladsen.

Hvem er webinaret for?
Tillidsvalgte og valgte eller ansatte i fagbevægelsen.

Tid og sted
Torsdag den 20. april kl. 15.30-17.00.
Online. Du tilsendes deltagerlink, når du er tilmeldt.

Release af nyt notat
I forbindelse med webinaret udgiver FIU-Ligestilling et nyt notat om “Ligestilling på den digitale arbejdsplads”, som du som deltager vil blive introduceret til og vil få tilsendt. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål og få en dialog om de dilemmaer, du står med som tillidsvalgt om ligestilling på den digitale arbejdsplads.

Tilmelding
Tilmeld dig med navn, forbund, fødselsdag og FIU-nr. 5207230081 til meev@danskmetal.dk, senest 17/4, og derefter tilsendes du et deltagerlink.
Deltagelse er gebyrfrit.

Tovholder
Kristine Esrom Raunkjær, FIU-Ligestilling